Je bent niet alleen 

 

In de dagen voor kerst valt er bij vele huishoudens in Maassluis, Vlaardingen en omgeving een prachtige gratis glossy op de deurmat, omdat dit jaar ons tv-programma Kerstfeest in de Stad uit Maassluis komt.

Met als belangrijkste doel om mensen die zich eenzaam voelen iets moois te geven. En om mensen te inspireren en te informeren om een van de warme kerst-activiteiten te bezoeken. Misschien is #jebentnietalleen zo een eerste stap uit de eenzaamheid? 

De glossy bevat verhalen over vrijwilligers die zich inzetten in de strijd tegen eenzaamheid. En het bevat verhalen over mensen die door anderen op te zoeken zelf minder eenzaam zijn. En dat alles in een prachtig jasje van Kerstfeest in de stad: de mooie tv-show die op 1e kerstdag op NPO1 wordt uitgezonden.  

#jebentnietalleen is een initiatief van Mediawater in nauwe samenwerking met de gemeentes Maassluis, het Leger des Heils en verschillende partijen uit Maassluis. 

 

Eerdere edities van #jebentnietalleen verschenen in Amsterdam, Rotterdam en Dordrecht. Neem contact op met info@mediawater.nl als u in komende edities ook partner wilt worden van dit mooie initiatief.