Liefde is Alles

Sinds 16 april ligt Ik ook van jou in de supermarkten en kiosken. Deze nieuwe glossy brengt boeiende verhalen over liefde en relaties met ervaringsdeskundigen, wetenschappers en bijzondere reportages met vrouwen, mannen en stellen waar iedereen zich in kan herkennen. In de eerste editie komen onder andere hoogleraar Esther Kluwer, onderzoeker Peter Bos en de veelgeprezen Canadese relatietherapeut Sue Johnson aan het woord. Ik ook van jou verschijnt tweemaal per jaar in een speciale zomer- en wintereditie. 

Ik ook van jou is een bijzonder nieuw magazine. Met de combinatie van herkenbare verhalen van gewone vrouwen, mannen en stellen en toegankelijke wetenschappelijke artikelen wil uitgever Mediawater de liefde in onze samenleving meer centraal stellen. Herkenbare emoties binnen relaties, verlangens naar intimiteit, liefde voor jezelf en de ander leren begrijpen, allemaal onderwerpen waar iedereen mee te maken heeft en waar het magazine iedereen mee wil inspireren.

Peter van Dijk, uitgever en hoofdredacteur; “Ik wil graag een blad over de liefde maken omdat veel in het tijdschriftenvak gaat om uiterlijk, geld en carrière. Terwijl de kracht die deze samenleving nu vooral bij elkaar kan houden de liefde is. Daarom gaan twee keer per jaar een blad maken dat aanvoelt als een cadeautje vol liefde.”

Wij willen met Ik ook van jou de liefde vieren.Omdat het zo bijzonder is dat wij van een ander kunnen houden. Omdat de liefde ons zoveel geeft en ons altijd weer verrast. Liefde is alles. ‘Liefde is leven,’ zei Gandhi al.

Je hebt met Ik ook van jou echt een cadeautje voor jezelf én de ander in handen. Pak het uit, laat de liefde groeien en bloeien en vier met ons mee!

Met liefde gemaakt!

Peter van Dijk
hoofdredacteur Ik ook van jou